Hirdetés

Far Cry 5 - a pulyka a legveszedelmesebb

|

Majdnem minden Far Cry játékban van egy állat, amit jobb elkerülni, mint harcba szállni vele. Hiába gyengítették a pulykát, még így is keményebb, mint lennie kellene.

Hirdetés

Valószínűleg ismertek olyan játékosokat (vagy épp ti vagytok azok), akiknek álmatlan éjszakákat okozott a nyomorult méhészborz. A természet mindig is ellenünk játszott a Far Cry-okban, és mindig ránk szabadított valami meglepően ördögit.

Hirdetés

A Ubisoft már egy a megjelenés előtt kiadott patchben írt arról, hogy visszavette a pulykák erősségét, de a játékosok visszajelzései alapján a helyzet nem lett sokkal jobb. Mind twitteren, mind Steamen többen jelezték, hogy összekerültek a szárnyassal, és nem jöttek ki győztesen az ütközetből. A lángszóró is csak részlegesen segít.

Ti mit tapasztaltatok? Elbírtok a játék állataival?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)