Hirdetés

Far Cry 5 - a co-op csak az egyik játékosnál fog menteni

|

Ugyan a teljes kalandot végignyomhatjuk párosban, de ezzel nem jár jól mindenki, csak az, aki hosztolja a meccset.

Hirdetés

A Far Cry 5 kemény politikai és vallási témájú kampánya sokakat felcsigázott, az pedig pláne segít, hogy a sztorit többedmagunkkal is végignyomhatjuk majd. 

Ahogy a német GameStar videójából kiderült, a helyzet az, hogy a Far Cry 5 a régi coop címek nyomán halad, és nem mindenki fogja tudni hazavinni a mentését. Csak egyvalaki tartja meg a progress-t, az jó eséllyel a szobát létrehozó host lesz.

Ez redditen és több más fórumon is kiverte a biztosítékot a játékosoknál. Manapság talán már megoldhatónak kellene lennie, hogy minden résztvevő megkapja az összeszedett cuccait és a sztoriban elért eredményeit. Úgy néz ki, hogy a Far Cry 5 még nem tart itt.

A Far Cry 5 megjelenése 2018. február 27-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Addig még van idő, hogy ezen dolgozzon egy picit a csapat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)