Hirdetés

Far Cry 5 - keményebb nehézségi szintet és New Game+ módot kapott

|

Ha az első végigjátszás után porosodni hagytad a játékot, akkor épp itt lesz az ideje lekapni a polcról.

Hirdetés

Megérkezett a Far Cry 5 Title Update 10 című frissítése, ami egy új játékmódot csapott a kalandhoz. A New Game+ egy új végigjátszást kínál a korábban megszerzett pénzeddel, járműveiddel, perkjeiddek, presztízs pontjaiddal, ruháiddal és fegyvereiddel.

Hirdetés

A New Game+ egyébként engedélyezi a perkek halmozását is, ami azt jelenti, hogy a második végigjátszás során szerzett perk pontjaiddal tovább fokozhatod az egyes tulajdonságaidat. Még a tölténytáskádat is fejlesztheted, hogy soha ne fogyhass ki golyókból.

Egy új nehézségi szint, az Infamous is bekerült, amiben az ellenfelek szívósabbak, nagyobbat sebeznek, és sokkal gyorsabban cselekednek ha észrevették a játékost. Ha New Game+ módban, Infamous nehézséggel végigjátszod a sztorit, akkor kapsz jutalmul egy Rook ruhát. Amennyiben ez kellő motiválóerő, akkor érdemes nekiesni újra az egyre keményedő amerikai kiruccanásnak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)