Hirdetés

Far Cry 5 - akár 10 perc alatt végigjátszható

|

Nem hazudtolja meg magát az ötödik rész sem, ezúttal is villámgyorsan a játék végére érhetünk, ha akarunk.

Hirdetés

Gondolom mindenki emlékszik a Far Cry 4 azon mókás húzására, hogy pár perc alatt be lehetett fejezni az egész játékot. Ott ugyebár annyit kellett tennünk, hogy szépen a fenekünkön maradunk és nem állunk fel Pagan Min asztalától. Nos, valami hasonlóra számíthatunk a jövőhéten érkező ötödik részben is. 

Hirdetés

Remélem mondanom sem kell, hogy az alábbi gameplay felvétel színtiszta spoiler, szóval csak és kizárólag akkor indítsátok el, ha testileg és lelkileg felkészítettétek már magatokat erre. 10 perc alatt kevés játékot lehet végigjátszani mindenféle trükkök nélkül, az új Far Cry viszont a kivételek sorát erősíti majd. Alig pár nap, és ti is kipróbálhatjátok mindezt élesben. Vagy ha inkább úgy tartjátok jónak (nem lennék meglepve), akkor hagyományos módon is végigtolhatjátok a nagyjából 25 órásra ígért kampányt

A Eurogamer videójából kiderül, egészen pontosan mit is takar a tízperces végigjátszás. 

A Far Cry 5 március 27-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)