Hirdetés

Far Cry 6, Alan Wake Remastered és Diablo 2: Resurrected - ezzel játszunk a hétvégén

|

Modernizált matuzsálemek és ifjú titánok vetélkednek kitüntető figyelmünkért és korlátok közé szorított szabadidőnkért.

Hirdetés

Noha Mocsy valószínűleg másképp látja (annak idején ő értékelte a Far Cry 5-öt), a szerkesztőségből többen is úgy véljük, hogy akkor vett rossz irányt a széria, amit aztán kis híján végleg a földbe állított a a Ubisoft a New Dawnnal. Márpedig innen nézve valóban szép mentés a Far Cry 6, még ha nem is tökéletes.

De nem az ez egyetlen játék, amelyikért mostanában lelkesedni tudunk hiszen itt van nekünk egyebek mellett a korrektül kipofozott Diablo II: Resurrected, valamint az inkább a hangulata és története, semmint a korosodó játékmenete miatt szerethető Alan Wake Remastered.

Hirdetés

mazur - Vonakodva ismerem be, hogy mire az utóbbi évek ostoba, lélektelen és hatásvadász Far Cry-játékai végleg közönyössé tettek a sorozattal kapcsolatban, a Ubisoftnak csak sikerült egy kimondottan élvezetes részt összeraknia, úgyhogy nálam néhány napig biztosan a Far Cry 6 lesz az esti program. A környezet gyönyörű, az amigók óriási arcok, a buherált fegyverekkel már-már Ratchet & Clank-szinten eszement káoszt lehet szórni és egyelőre még az átvezetők sem kínosak... örülök!

HP - Far Cry 6 pörög szemérmetlen déli lelkesedéssel, mert a bár a játék nem emelkedik ki a szériából, nem mutat újat, de pont úgy van csavarva hangulati elemekkel, hogy akarjak vele játszani. A Diablo II-ben pedig Duriel szívat meg éppen napok óta, egyszerűen képtelen vagyok lenyomni, adjatok tanácsot, mivel menjek neki!

Paca - Mindenképpen visszatérek még a Far Cry 6-ba kipucolni néhány bázist, felfedezni pár további titkot, és co-opozni egy kicsit. Nekem egyelőre az év egyik legjobbja, nem is akarok mással foglalkozni, pedig van némi elmaradásom.

Zs - Az Assassin's Creed Origins 2017-es megjelenésekor valahogy nagyon nem kapott el Bayek egyiptomi kalandja, most viszont ismét nekifutottam, és teljesen behúzott a játék. Igazából nem is nagyon érdekel semmi más, legszívesebben a nap 24 órájában orvgyilkolnám a banditákat és Ptolemaiosz katonáit, miközben intravénásan kapnám a tápanyagot és valahogy az alvást is. 

Gucs - Szinte biztos, hogy Diablo II: Resurrected lesz a hétvégén is. Ez a remaster nálam eddig az év egyik legjobb játéka, a látvány ütős lett, a kis változtatásoktól pedig még jobb a játékmenet. Az is nagy plusz, hogy ismét elmerülhetek egy klasszikus Blizzard-kalandban, amiben nincs kicserélve Andariel egy banánra, a vér meg pudingra. Félreértés ne essék, a csapat újabb címei között is vannak jó cuccok, de azért borzasztóan érezhető a különbség a régi és a mostani stílusuk között. A Vicarious Visions előtt viszont le a kalappal, simán jöhet az első Diablo remastere is.

Szabi - Nálam bakancslista takarítás folyik rendületlenül, most épp a BioShock Collectionön rágom át magam. Az első részt már egyszer elkezdtem, de mivel nem vagyok a horror rajongója, így a vérben úszó Rapture elijesztett. Most azonban vettem egy nagy levegőt, belevetettem magam, és egész jól szórakozom. A különböző természetfeletti képességek és a lőfegyverek házassága kifejezetten élvezetes, sajnálom, hogy az azóta eltelt években kevés játéknak sikerült csak ilyen kreatív FPS játékmenetet összehozni.

MattMadzz - Bárcsak megoszthatnék veletek valami hosszú, romantikus sztorit arról, hogy milyen régi csodákat fogok elővenni, hogy újraéljem az örömöket, amiket azok okoztak korábban. Majd talán jövő héten, most viszont csak azt tudom leírni, hogy addig Battlefield bétázok majd a hétvégén, amíg a monitoromba bele nem ég a HUD, nem kezdek el mindenhol hurrikánokat látni és meg nem tanulom végre irányítani legalább az egyik légi járművet a játékban. Kérek mindenkit, aki bétázik: figyeljetek a feladatokra, killekkel nem lehet meccset nyerni!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Kivi - Elkezdődött a Dota 2 International, úgyhogy inkább meccseket fogok nézni a játék helyett. De azért a Battlefield 2042 bétáját én is kipróbálom - az eddig látottak alapján ígéretesnek tűnik, remélhetőleg a megjelenés halasztásának jó oka van, és remekül fog sikerülni a játék.

Szada - Agatha Christie - Hercule Poirot: The First Cases pörög minden szabadidőmben, hogy teszt születhessen róla. Nagyon érdekes, hogy idén két legendás detektív fiatalabb változatát is irányíthatjuk, de a pályája elején járó Sherlock Holmes-t megelőzte a zsengébb Poirot. Nem az a kapkodós játék, szóval belepakolok még jó pár órát, mire ítéletet tudok mondani róla - előlegnek legyen annyi, hogy a hangulata tök jó lett.

Hunter - A terv az, hogy folytatom az FFXIV karakteremmel a kimaradt raidek és melléktartalmak darálását. Két dungeon közé egy-egy LoL meccset is becsúsztatok majd, mert az elmúlt 1-2 évben annyit változott a játék, hogy teljesen újra kell tanulnom mindent. Egy kicsit berozsdásodtam már, de azért a Goldot csak össze kellene hozni erre a szezonra.

Chava - Bármennyire is szerettem volna, a hét folyamán csupán a lábujjamat tudtam beledugni a Cauldron-tó koromfekete vizébe, de most már készen állok arra, hogy átküzdjem magam az Alan Wake Remastered kihívásain.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)