Hirdetés

Far Cry 6, Back 4 Blood, Metroid Dread - ezzel játszunk a hétvégén

|

Egyebek mellett diktátorok és élőhalottak társaságában múlatjuk az időt.

Hirdetés

Igaz, hogy nem akkora lendülettel, mint a pandémia előtt, de azért csak beindult az őszi-téli szezon, és egymás után érkeznek az izgalmasabb címek. Pillanatnyilag a Far Cry 6 a szerkesztőség aktuális kedvence, de erősen kapaszkodik a Left 4 Deaddel töltött emlékeinket a felszínre hozó Back 4 Blood is.

De áldozunk még a sport és a brit humor oltárán is, a sorozatdarálásról és egyéb, a videojátékok domíniumán kívül eső tevékenységekről, mint a könyvolvasás nem is szólva.

Hirdetés

HP - A Game Pass kínálatában tűnt fel a The Procession to Calvary, és azonnal meghódított az elmebeteg, kissé Monthy Python hangulatú játékélményével. Tökéletes agymosás ez a hétvégére, egyelőre csak ajánlani tudom mindenkinek.

mazur - A minap eszméltem, hogy az AC Valhalla kiegészítőibe még bele se kukkantottam, úgyhogy a hétvégén elugrok Dublinba. Vagy Párizsba! Legalább nem mondhatja az asszony, hogy sose megyünk sehova.

Paca - Nincs megállás, darálom tovább az újdonságokat. A Far Cry 6 után (amiben azért egy-két maradék kincskeresést még megcsinálok) megvolt a Hot Wheels Unleashed, a World War Z: Aftermath, és most elmerülök a Metroid Dreadben, meg próbálgatom a WarioWare-t is, ami egy nehéz hét után kellemesen pihenteti az agyamat.

Csirke - Nagyon meglepődtem azon, mennyire beszippantott a Far Cry 6, ugyanis a harmadik rész óta eddig egyetlen epizód sem volt képes erre. Mindig öröm, amikor egy nyekergőssé, döcögőssé váló szériát gatyába tudnak rázni, most ezt érzem a Far Cry esetében is. És nem is kellett ehhez akkora truváj. 

Szada - Pihentetem egy kicsit az Xboxomat és a sorozatokra fogok koncentrálni: végig akarom nézni a Szexoktatás 3. évadát, nagyon érdekelnek a Meghatározó filmek a múltból című dokusorozat legújabb epizódjai (mint a Rémálom az Elm utcában, a Robotzsaru vagy A bolygó neve: Halál), valamint el kéne kezdenem a Squid Game-et is, ha már a fél internet ennyire dicséri. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


- Furcsa forrás inspirált rá, hogy ismét elővegyek egy játékot: láttam nemrég egy ismeretterjesztő YouTube-videót arról, hogy a szokatlanul heves amerikai erdőtüzekhez hozzájárulhatott az is, hogy egy időben rendkívül szigorúan és minél hamarabb megállítottak minden égést az erdőkben. Erről pedig hamar eszembe jutott, hogy csak egyszer játszottam még végig a Firewatchot, úgyhogy lehet, hogy a hétvégén megnézem azokat a párbeszéd-opciókat, amik anno kimaradtak.

MattMadzz - A hétvégét egy kis FIFA 22-vel indítom, megnézem, hogy mit jósol a gép (és a kezem) a Chelsea Vs. Brentford szuper rangadóra, majd négyes csapatokba verődve lekaszaboljuk a világ összes zombiját a Back 4 Bloodban. Nagyon jó látni, hogy a Left 4 Dead 2-es vibe olyan haverokat is visszaültetett a játék elé, akikkel utoljára a Dark Carnivalon találkoztam.

Kivi - Ezen a hétvégén is a The International 10 meccseit fogom nézni, de emellett azért én is fogok játszani néhány meccset. A Dota 2-n kívül az NBA 2K22-t is pörgetem majd, hiszen hamarosan véget ér a MyTeam első szezonja.

Chava - Furdalja az oldalamat a kíváncsiság, de mielőtt nekidurálnám magam a Far Cry 6-nak, szeretném leróni a franchise-zal szemben felhalmozódott tartozásaimat, ami azt jelenti, hogy befejezem végre a Far Cry 2-t és a Far Cry 4-et, majd ránézek a New Dawnra is. Bár lehetséges, hogy ez utóbbit még megbánom. Ha ez bekövetkezne, majd Andy Weir (A marsi) legújabb regényével, a Hail Mary küldetéssel vigasztalom magam.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)