Hirdetés

Far Cry 6 és Civilization VI - ezzel játszunk a hétvégén

|

Minket is elsodort a napokban a forradalom szele, bár nem pont úgy, ahogy az utca népét.

Hirdetés

Épp a fontosabb megjelenések következő nagy hulláma előtt vagyunk, s bár még kitart a Far Cry 6 varázsa (persze nem tudott mindenkit elbűvölni), igazából már előrefelé tekintünk, október utolsó hetére, sőt novemberre.

Itt toporog a küszöbön a Marvel's Guardians of the Galaxy és az Age of Empires IV, de nincs már messze az új CoD, Forza, Battlefield és Halo sem.

Hirdetés

HP - A WRC10 legújabb frissítése óta háromszor omlott össze PS5-ön, pedig nagyon rajtam van a rally hangulat, remélem, ezt gyorsan javítják. Egyébként most viszonylag rohangálós hétvége van, nincs sok időm játszani, de a Far Cry 6 nagyon szeretné, ha forradalmi hangulatba kerülnék. Meglátjuk.

Paca - Sok minden csábít, miközben továbbra is ömlenek az újdonságok, és nyakunkon a november, ami elhozza a Call of Duty: Vanguardot, a Forza Horizon 5-öt, meg pár egyéb érdekességet. Azt hiszem, azzal fogom tölteni a hétvégét, hogy rendet teszek a konzoljaimon, letörölgetem Xboxról a kifutott Game Pass-es címeket, amiket letöltöttem, hogy majd egyszer kipróbálom, aztán addig vártam, míg kikerültek a kínálatból. Van néhány.

Zs - Azt terveztem, hogy kipucolom az egész térképet, mielőtt belevágok az Assassin's Creed Origins sztorijába, de 50 óra után csak a terület 60%-áig jutottam, úgyhogy inkább nekiálltam a kampánynak. Jó lenne a végére érni, de sajnos rég elmúltak már azok az idők, amikor ez reális cél volt egy hétvége alatt. Azért remélem, hogy a következő alkalommal már nem erről írok majd.

Hunter - Mostanában nagyon ki voltam merülve, és a hétvégék sem segítettek, szóval a következő pár napra pihenést, olvasást terveztem és podcastet fogok hallgatni. Na jó, egy pár kört azért letolok majd a Pokémon Unite-ban, mert jön a szezon vége, és komolyan sérülne a büszkeségem, ha nem érném el legalább a Veteran rangot addigra.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Szabi - Világ életemben csapnivaló voltam a stratégiai játékokban, de ez sohasem akadályozott meg abban, hogy lelkesen játsszak velük. Eddig kimaradt a Civilization VI, de pár hete behúztam leárazva Switchre, úgyhogy amikor van némi üresjárat a napjaimban, akkor birodalmat bővíthetek. Ez az első találkozásom a szériával, de már ez alapján a pár óra alján is abszolút megértem, miért lett népes rajongótábora. 

MattMadzz - Magam sem értem, hogy miért, hiszen a videók és beszámolók alapján tetszett, amikor kipróbáltam mégsem tudott beszippantani a Far Cry 6 világa. Persze sokáig nem emésztettem magam a dolgon, ahogy most a szerkesztőségnek ez, nekem épp akkora élmény volt annak idején az 5. rész, szóval azt hiszem, hogy így korrekt. A hétvégén, amikor épp semmi dolgom nincs, League of Legends rankedeket fogok tolni. Kicsit kellemetlen kezd lenni, hogy a béta óta játszom és még platba sem sikerült egyszer sem odaérnem.

Kivi - Elkezdődött az NBA-szezon a napokban, ehhez igazodva az NBA 2K22 második szezonja is elrajtolt. Ennek örömére valószínűleg a MyTeamet fogom pörgetni, és ha jut időm, akkor néhány valódi meccset is megnézek majd.

Chava - Összesűrűsödtek a halaszthatatlan tennivalók, ezért ami a játékokat illeti, szünetet tartok. Kikapcsolódásként minden valószínűség szerint sorozatepizódokat fogok nézni, az Árnyék és csont következik a listámon, szorosan a nyomában a Lovecraft Country-val.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)