Hirdetés

Far Cry és Splinter Cell gyűjtemények a láthatáron?

|

Az egyik legnagyobb külföldi játékáruház kínálatában két, mindeddig be nem jelentett kiadás is feltűnt.

Hirdetés

Ha egy sorozat fordulópontjához ér, ne adj isten végleg befejeződik, illendő az addig megjelent epizódokat egy csomagba gyűjteni, hogy az érdeklődők kedvezményes áron juthassanak hozzá a legendás játékokhoz.

A közelmúltban például a Mass Effect és Assassin's Creed szériák is elérkeztek egy ilyen ponthoz, de a gyűjtemények kiadásának sorozata itt nem szakad meg. Február elsején érkezik a sajnos hiányos, de többé-kevésbé kielégítő Hitman HD Trilogy, és ha hihetünk a GAME oldalára felkerült bejegyzéseknek, a következő két sorozat, ami gyűjteményt kap, a Far Cry és a Splinter Cell lesz. Előbbi érdekessége, hogy az első rész eddig csak PC-n volt játszható, így ha az Ultimate Far Cry Compilation valóban megjelenik, a konzolosok is visszaugorhatnak a kezdetekhez. A GAME listája szerint a feltételezhetően valamennyi Splinter Cell epizódot magába foglaló gyűjtemény csak a PC-seket boldogítja, de a 29.99 angol fontos áron kívül más infó nem szerepel a bejegyzésnél. A hivatalos bejelentésig kezeljük pletykaként, de addig elmékhedhetünk rajta, hogy mik lesznek a pakkokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)