Hirdetés

Far Cry Experience: élőszereplős websorozat készül a Far Cry 3-ból

|

A játék megjelenésekor útjára indul egy websorozat is, ami nem feltétlenül veszi túl komolyan magát.

Hirdetés

A Far Cry 3 reklámhadjárata eddig is dübörgött, most viszont újabb lökést kaphat a Far Cry Experience címen futó élőszereplős websorozat által.

A Ubisoft a napokban jelentette be, hogy négyrészes websorozatot indítanak, melynek lényege, hogy a játék elborult történetét és karaktereit áthelyezik a valóságba, majd megmutatják mi történne egy játékossal, ha az egyszer csak belecsöppenne az egészbe. Íme az előzetes:

A történet kísértetiesen hasonlít egy korábbi rajongói videóra, melyben hasonló események zajlottak le - reméljük, kap majd valamit az ötletgazda cserébe.
Egy biztos: Vaas Montenegro (a mutogatós bácsi) fizimiskája elég komolyra sikerült. Ha nem lesz tele túl sok erőltetett poénnal (mint például az előzetesben a víztől megijedős), akkor elég pöpec kis sorozatot kapunk majd.

A Far Cry 3 november 30-án érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, a sorozat pedig november 1-én debütál. Addig is kipróbálhatjátok a játékból készült Minecraft modot, melyben a főbb karakterek megjelenésén kívül 50 rejtett meglepetés vár felfedezésre. A mod ingyenesen letölthető innen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)