Hirdetés

Far Cry film - Megvágva, de nem feledve

|

Uwe Boll legújabb filmje megérett a bemutatásra. Igaz, a stúdió kérésére kénytelen volt néhány dologban engedni.

Hirdetés

A Far Cry adaptációját a 20th Century Fox karolta fel, s ha hőn szeretett rendezőnk valaha is a filmszínházak vásznán szeretné látni alkotását, akkor a Fox kérésének megfelelően eltávolít két, túlontúl durvának tartott jelenetet, hogy a filmet a 16 éven felülieknek szóló kategóriába lehessen sorolni.

A régi trailer emlékeztetőnek



Dr. Boll engedett, így a Til Schweiger főszereplésével a trópusi szigetek helyett a festői szépségű, ám teljesen más hangulatot árasztó Vancouver környéki erdőségekben forgatott film németországi, október 2-ra tervezett világpremierje elől vélhetően az utolsó akadály is elhárult.

A friss német előzetes



Létezik azonban a Far Cry-nak folytatása is, vagyis még készülget a UbiSoft műhelyében, de csak egy armageddon tarthatná vissza a megjelenéstől. A jelenleg egyébként is a Fekete kontinensen ténykedő rendezőfenomén mostanában arra is célozgat, hogy akár le is forgathatná a hozzá kapcsolódó filmet. A helyszín már úgyis adott.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)