Hirdetés

Far Cry New Dawn - unikornisos jelmez és szivárvány lángszóró az új előzetesben

|

A legújabb trailer a testreszabható cuccokat prezentálja, lesz például gorilla maszk is, ha valakinek erre lenne igénye.

Hirdetés

A Far Cry New Dawn eddig közzétett előzetesei alapján teljesen egyértelmű volt, hogy a játékbéli posztapokaliptikus világ bizony nem a szokásos komor pusztaság lesz, hanem egy tarka és őrült kavalkád. Erre erősít rá a legújabb trailer is, ami a testreszabhatóság lehetőségeiről mesél. 

Hirdetés

Lesz itt kérem szépen babakék és magenta unikornisjelmez, ugyancsak unikornisos lángszóró, ami szivárvány tűzcsóvát okád magából, és még jó pár visszafogottabb csoda is. A friss trailer többek között azt is megvillantja, hogy a Far Cry New Dawn különböző kiadásaihoz milyen kozmetikai csomagok járnak extraként, így Deluxe Editionhöz hozzácsapott Hurk Legacy Packet és Knight Packet, illetve ajándék fegyvereket is megnézhetitek, valamint az előrendelőknek szánt háromkerekű Unicorn Trike is beszáguld. 

A Far Cry New Dawn február 15-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)