Hirdetés

Far Cry: New Dawn tesztek - senkit nem mosott el igazán

|

A Metacritic átlagokat nézve még mindig ez a második legjobb játék a holnap megjelenők közül, de így sem az igazi.

Hirdetés

Ahogy arról előre is szóltunk, február 15. egy sűrű nap lesz a játékvilágban. Holnap jelenik meg a Metro Exodus, a Crackdown 3, a Jump Force és a Far Cry New Dawn is.

Hirdetés

A Metacritic átlag alapján egyedül a Metro áll pozitívban átlag 82 ponttal, ezt a Far Cry követi 74-gyel, majd a Jump Force jön 64-gyel és végül a Crackdown 3 62-vel. Jobban örülnénk, ha mindegyik magasabban végzett volna, de sajnos nem cáfoltak rá arra, amire eleve számítottunk. A New Dawn esetében sokan kifogásolták, hogy nem sok újat mutat a Far Cry 5-höz képest, minőségben alulmarad, nem használja ki a benne rejlő potenciált, és egyes rendszerei nem működnek megfelelően. Ugyanakkor akinek az előző játék tetszett, az valószínűleg ezzel is elüti az időt. Íme a nagyobb oldalak pontjai:

Digital Trends - 8/10
VideoGamer - 8/10
PlayStation LifeStyle - 8/10
GamesRadar+ 4/5
Destructoid - 8/10
IGN US - 7.5/10
Game Informer - 7/10
God is a Geek - 7/10
GameSpot - 6/10

A mi tesztünket itt olvashatjátok, Mocsy szerint az átlagnál jobbat érdemelt. És ha valami tényleg jót akartok, amiben szerepel, hogy "New Dawn", hallgassátok meg ezt:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)