Hirdetés

Far Cry Primal - titkokat rejt a borítókép

|

A Ubisoft grafikusai olyan részleteket is rátettek a Far Cry Primal borítójára, amiket szabad szemmel talán soha nem vettünk volna észre, de most nagyban nézhetjük meg ezeket.

Hirdetés

A rajongók a Far Cry Primal esetében a térkép kapcsán is rátaláltak egy elég érdekes titokra, de mint kiderült, a játék borítója is rejt néhány apró részletet, amit nem olyan könnyű kiszúrni.

A kép közepén nehéz lenne nem észrevenni Takkart és a megszelídített kardfogú tigrisét, amint éppen a kép jelentős részét kitöltő mamuttal néznek szembe, viszont a két szélen többet is láthatunk azok közül a szereplők és állatok közül, akikkel összefuthatunk a játék során. Például a kép bal oldalán véletlenszerű ősemberek helyett a Far Cry Primal történetében is központi szerepet betöltő sámán, Tensay pózol a Wenja törzs más tagjaival együtt.

Egy kicsit lejjebb láthatjuk, hogy az is megjelenik a borítón, ahogy Takkar népének tagjai gyűjtögetnek, ami szintén nem csak egy légből kapott ötlet, hiszen a falunk fejlesztése és a Wenja törzstagok segítése tényleg az egyik legfontosabb feladatunk a játékban. Illetve ha egy pillanatra visszanézünk a sámánra, azt is láthatjuk, hogy a részleteken belül is olyan apróságok vannak, mint egy támadásra kész méhészborz, akik köztudottan a Far Cry-játékok fenegyerekei.

A másik oldalra átpillantva azt is láthatjuk, hogy kicsiben feltűnt a Far Cry Primalben meglepően sokféleképp használható bagoly is, amint épp egy bombát készül valakire ledobni, de ha abszurd módon ráközelítünk a képre, kiszúrhatjuk, hogy olyan részletekre is odafigyeltek a grafikusok, hogy Takkar lángoló lándzsája tükröződjön a mamut szemében.

Ti észrevettétek ezek közül valamelyik apróságot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)