Hirdetés

Far Cry Primal - jól fogyott világszerte

|

Bár egymillióig nem jutott el, a Far Cry Primal jól teljesített megjelenése első hetében.

Hirdetés

Február 23-ától kapható a világ minden pontján a Far Cry Primal, a sorozat nem számozott, de nem is spin-offnak számító része. 

A széria alapjaira kőkori elemeket húzó játék sokaknak bejött, de nem mindenki vevő a témára, és valószínűleg a Ubisoft sem várja, hogy megdönti a Far Cry 4 rekordjait. A VGChartz adatai szerint a megjelenés első hetében, azaz február 23. és március 1. között összesen 576 011 példányt adtak el dobozosan, melyből 377 337 darabot PlayStation 4-re, 198 674-et pedig Xbox One-ra vásároltak meg. 293 816 példány talált gazdára Európában, valamint 188 989 az Egyesült Államokban. Ezek csak becsült adatok, és valószínű, hogy a digitálissal együtt megvan az egymillió példány, de ezt most még nem tudhatjuk biztosra. 

A játék egyébként itthon is az 576 Kbyte toplistájának élére szárnyalt. Ti megvettétek már, vagy vártok inkább még vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)