Hirdetés

Far Cry Primal - rendeld elő nálunk és zsebeld be a Blood Dragont is

|

A Far Cry Primal mellé annyi előrendelői ajándék jár, hogy azokat felsorolni is eltart egy darabig, de mi ehhez még hozzátettünk egy korábbi zseniális Far Cry-epizódot is.

Hirdetés

A mi szerkesztőségünkben is többen kételkedtek a Far Cry Primalben, de a játékot kipróbálva nagyon úgy tűnik, ezúttal is kifejezetten élvezetes részt hozott össze a Ubisoft. Aki viszont már most biztos benne, hogy jól fog szórakozni, miközben egy medve hátán lovagolva méhkasokat dobál a kevésbé szimpatikus ősemberek arcába, annak érdemes lefoglalnia a saját példányát még a megjelenés előtt.

Aki ugyanis a GSO-n keresztül rendeli elő a játékot egy szekérderéknyi ajándékot vihet haza, ráadásul csak a mi akciónk keretein belül még egy másik Far Cry-játékot, a paródiába hajló jövőképet elénk festő Far Cry 3 - Blood Dragont is bezsebelheti. De hogy ne szaladjunk ennyire előre, vegyük végig, milyen kőkori témájú bónuszok járnak az előrendelőknek. Először is, garantáltan a játék Special Edition kiadását szerezhetitek meg, amiben ott lapul a Legend of the Mammoth DLC, amiben (ahogy a név is sugallja) egy látomásban mamutként intézhetjük el mindazokat, akik a csordánknak ártanának.

A játékbeli tartalmakból akad még, ugyanis az előrendelők egy csomó hasznos tárgyat és menő skint zsebelhetnek be az Owl Pack, Mammoth Pack és Sabretooth Pack DLC-kkel. Persze nem csak digitális jóságokkal halmozunk el, egy Far Cry Primal posztert és a játékhoz készült pólót is megkaphatjátok, amin egy kardfogú tigris pózol. Nézzétek, milyen morcos:

A rengeteg Far Cry Primales ajándékot és a kőkorszaki rész komolyságát (elvégre még egy nyelvészcsapatot is megkértek, hogy alkossák újra az ősemberek nyelvét) egy kis humorral ellensúlyozzuk. Így az utolsó, csak a GameStaron keresztül bezsebelhető ajándékunk nem más, mint a Far Cry 3 - Blood Dragon PC-s változata. Ebben ugyan lézerfegyverekkel hadonászunk és kiborgok mászkálnak egy mechanikus szörnyekkel teli szigeten, de mi mégis nevetni fogunk az egészen, olyan jól sikerült eltalálni a nyolcvanas évek akciófilmjeinek paródiáját.

Nem is szaporítjuk tovább a szót, ha meggyőzött az előrendelői akciónk, erre a linkre kattintva pár pillanat alatt meg is szerezhetitek a Far Cry Primalt és az összes mellé járó ajándékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)