Hirdetés

Far Cry Primal - a második élőszereplős előzetes is lenyűgöző

|

Újabb élőszereplős előzetest kaptunk a Far Cry Primalhöz, amiben mindenki támad mindenkire, de lassítva.

Hirdetés

A konzolosok talán végig is vitték már a Far Cry Primalt, a PC-seknek pedig csak pár napot kell várni, de a Ubisoft addig is új videókkal szórakoztat minket.

A napokban érkezett videó a második élőszereplős előzetes, egy korábbiban a múlt csatáin rohant át egy alak. Ez azt mutatja meg, hogy az ember mennyire nincs a tápláléklánc csúcsán, és miközben vadászik, ő is préda. Dárdák repkednek, vadászok rohannak, egy sámán üvölt, egy kardfogú tigris meg a sötétből ugrik rá arra az ősasszonyra, aki épp egy ősembert készül dühből ledöfni. A kőkor nem volt egy békés időszak. 

A Far Cry Primal tesztünket a linken olvashatjátok. Még nem késő előrendelni tőlünk a játékot a rengeteg ajándékért, vagy épp elfogadni a kihívást, készíteni egy fegyvert, és nyerni egy Razer egeret.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)