Hirdetés

Far Cry Primal - ilyen lesz mamutként játszani (videó)

|

A Far Cry Primal Legend of the Mammoth DLC-je lehetőséget ad arra, hogy egy mamut szerepében küzdjünk meg például egy orrszarvúval.

Hirdetés

Egy hetet és egy napot kell még várnunk, hogy a Far Cry Primal világát felfedezhessük. Természetesen ebben a részben is van egy őrült alak, egy sámán, a kőkorszaki Walter White, aki különleges keverékkel kínálgat minket, hogy egy másik valóságba kerüljünk, és megismerjük belső valónkat. Vagy valami ilyesmi, a tripeket mindig nehéz megmagyarázni.

Az előrendelőknek járó Legend of the Mammoth DLC három bónuszküldetést tartalmaz, melyek során mamutként mászkálhatunk Oros földjén. Az egyikben egy orrszarvút kell leküzdeni, egy másikban egy mamuttársunkat kutathatjuk, a harmadikban pedig embereket öklelhetünk fel. Mókásnak hangzik.

A Far Cry Primal konzolokra február 23-án, PC-re március 1-jén jelenik meg. Ha szeretnétek egy pólót, egy posztert, ezen kívül még két DLC-t, valamint a Blood Dragon egy példányát is beszerezni a játék mellé teljesen ingyen, akkor rendeljétek elő tőlünk, amíg lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)