Hirdetés

Far Cry Primal - itt a játék első órája

|

Ha már nem tudjátok kivárni a megjelenést, vagy csak kíváncsiak vagytok, hogy kezdődik a Far Cry Primal sztorija, akkor ez a videó segít.

Hirdetés

Már csak néhányat kell aludni a Far Cry Primal megjelenéséig, és biztos vagyok benne, hogy a The Division bétájának köszönhetően ezek a napok csak úgy elrepülnek majd, de sokan vannak, akik már jó ideje remegő kézzel várják, hogy végre kézbe vehessék a játékot.

Nekik jöhet jól az alábbi videó, amelyben a játék első órájába pillanthatunk bele. Az Xbox One-os gameplay egy NukemDukem nevű videóstól származik, és a nyitó képsorok után rengeteg izgalmat tartalmaz, így ha kíváncsiak vagytok, milyen érzés levadászni egy mamutot, akkor feltétlen nézzetek bele. Emellett az is kiderül, hogy kőkorszak ide vagy oda, a medve bizony nem játék.

Ha a videó láttán úgy döntenétek, hogy előrendelitek a Far Cry Primalt, akkor most nálunk érdemes lecsapni rá, hiszen a rengeteg előrendelői ajándék mellé még a Blood Dragont is hozzácsapjuk a játékhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)