Hirdetés

Far Cry Primal - így készül a kőkorszaki PlayStation 4 (videó)

|

Kíváncsi vagy hogy festhet egy kőből kifaragott PlayStation 4? És ha még két kő DualShock 4 kontrollert is rakunk mellé?

Hirdetés

A Ubisoft kiadott néhány képet, amiken a Far Cry Primal távoli múltba visszarepítő hangulatát adják vissza egy kőből kifaragott PlayStation 4 segítségével. Sőt, nemcsak a Sony konzolját, hanem annak kontrollereit, az alatta lévő asztalt, sört, pizzát és még a TV-t összedobtak a készítők.

Egy videót is kaptunk, amiben a faragás munkálatát követhetjük figyelemmel. Az alkotó, Nick Roberson nagyon élvezte a kőkori berendezések elkészítését, bár elmondása alapján azért a kontroller gombjai elég trükkösek voltak. A végeredmény mindenképpen magáért beszél. Bár igazi funkciója nincs a kompozíciónak, elég ütősen néz ki a faragott szett. 

A Far Cry Primal február 23-án lesz elérhető Xbox One-on és Playstation 4-en, majd egy kis késéssel március elsején látogat el PC-re. Ne felejtsétek el, hogy ha nálunk rendelitek elő a játékot, akkor többek között a Blood Dragon PC-s változatát is ajándékba kapjátok mellé. 

Nektek hogy tetszik a kőkorszaki PS4?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)