Hirdetés

Legyél te a legjobb kőkorszaki fegyverkészítő!

|

Új kihívást indítunk: némi kézügyességgel bebizonyíthatod, hogy megállnád a helyed a Far Cry Primal kegyetlen világában. Nézd meg a videót a részletekért!

Hirdetés

Miután a Far Cry széria mostanság a hihetetlenül egyszerű és találó "Skyrim lőfegyverekkel" receptnek köszönhetően lett siker, sokan nem igazán értették, milyen is lesz a Far Cry Primal, ami néhány ezer évvel a puskaporral működő fegyverek feltalálása előttre repít minket vissza. Egy mókás kihívásban most ti is bebizonyíthatjátok, hogy a gamerek bizony boldogulnak kedvenc rohampuskájuk és gránátvetőjük nélkül is, ráadásul még király nyereményekkel is gazdagodhattok.

A Kőkorszaki fegyverszaki lényege nem más, mint hogy Ti is elkészítsétek a Far Cry Primal főszereplője, Takkat arzenáljába illő fegyvereiteket, erről feltöltsetek egy videót vagy képet a netre, a legjobb munkák készítői pedig beszerezhetnek egyet a három Razer Deathadder Chroma gamer egér közül, amiket a játék magyarországi forgalmazója ad át az általa legjobbnak tartott ötletnek.

Ahogy az alábbi videóban láthatjátok, a mi szerkesztőink is valódi fegyverszakik, bár őket valószínűleg a kőkorszaki PS4 ihelette meg, így olyan, teljesen autentikus paleo alapanyagokat is bevetettek, mint egy GameStar magazin vagy egy régi videokártya.

Ja és kihívtunk néhány videóst is, hogy mutassák meg, ők mivel mennének vadászni, így nyugodtan zaklassátok a KD csapatot és Zsozé atyát, hogy mikor töltik már fel az ő videójukat a kihívás kapcsán.

Végül pedig vegyük át a technikai tudnivalókat még egyszer: ha képpel szeretnétek részt venni a Far Cry Primal kőkorszaki kihívásában, azt töltsétek fel a Facebookra, Twitterre, vagy az Instagramra és jelöljétek meg a #fegyverszaki hashtaggel. Ha pedig egy videóval örvendeztettek meg minket, töltsétek fel a YouTube-ra, mindenképpen állítsátok nyilvánosra a státuszát és a címe legyen Kőkorszaki kihívás + a csatornátok neve, tehát ha a csatornát "FrediBeni4Lyfe"-nak hívják, akkor legyen a videó címe "Kőkorszaki kihívás - FrediBeni4Lyfe".

A játék vége: március 4, eredményhirdetés a március 7-ével kezdődő héten várható.

Jó barkácsolást mindenkinek, várjuk a képeket és a videókat! Mutassátok meg, hogy bennetek van a kőkorszaki McGyver!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)