Hirdetés

Far Cry Primal - meglepő ajándéknak örülhetnek a PC-s előrendelők

|

Aki már korán bizalmat szavazott a Far Cry Primal PC-s változatának és előrendelte itthon a játékot, most jól jár, ugyanis ajándékba kapja a gyűjtői kiadás extráit.

Hirdetés

Aki PC-s gamerként érdeklődött a Far Cry Primal iránt, talán egy kicsit bosszús volt amiatt, hogy egy minimális késéssel kezdheti csak el a kőkori kalandokat. De mint kiderült, itthon ők bőven kárpótolva lesznek az egyhetes várakozásért.

Ma jelentette be ugyanis a játék hazai forgalmazója, a PlayON Magyarország (akik a Kőkorszaki kihívással egy mókás akciót már indítottak a Far Cry-jal kapcsolatban), hogy mindenki, aki február 25-én délig előrendelte a PC-s változatot, a normál változat helyett a gyűjtői kiadást kapja kézhez március 1-jén. Persze nem járnak rosszabbul azok sem, akik eleve ezt a csomagot kérték, ugyanis nekik is csak a Special Edition kiadás árát kell majd kiadniuk a Collector's Editionért. Ennek a változatnak az egyedi csomagolásában egy csomó király ajándékot találtok, például Oros térképét, játékbeli tárgyakat, a Far Cry Primalhoz rekonstruált ősi nyelv szótárát és néhány felvételt is erről a beszédről a játék zenéjével együtt.

A gyűjtői jóságokból természetesen nem maradnak ki azok sem, akik a GSO-n keresztül foglalták le saját PC-s példányukat.

Mit szóltok a meglepetéshez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)