Hirdetés

Far Cry Primal - ismerős lesz a főhős hangja

|

A Ubisoft a Far Cry Primal szinkronjának esetében is minőséget szeretne nyújtani, ezért olyanra bízta a főszereplő megszólaltatását, akit már eddig is imádtunk.

Hirdetés

A Ubisoft a napokban jelentette be a Far Cry franchise következő részét, a Far Cry Primal-t, amely időszámításunk előtt 10.000-be, a kőkorszakba kalauzol el minket.

Hatalmas mamutok, veszedelmes kardfogú tigrisek, más törzsek harcosai és valószínűleg ápolatlan fogak veszélyeztetik Takkar névre hallgató hősünket, akit a sokat tapasztalt szinkronszínész, Elias Toufexis fog megszólaltatni. Toufexist leginkább a Deus Ex: Human Revolution és Deus Ex: Mankind Divided játékok Adam Jensenjeként hallhattatok, de olyan játékokban is közreműködött már, mint a Dying Light, az Assassin's Creed: Brotherhood és a Splinter Cell: Blacklist. Az örömteli hírt maga a színész osztotta meg Twitterjén: 

A Far Cry Primal megjelenése 2016. február 23-án esedékes Xbox One és PlayStation 4 platformokra, 2016. márciusában pedig PC-re is megérkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)