Hirdetés

Far Cry Primal - jó kezekben van a zene (videó)

|

Egy játéknál nem elsősorban a zenei aláfestés számít, de sokat jelenthet, ha minőségi dallamok simogatják a fülünket. Pont amilyenekre a Far Cry Primal BAFTA-díjas zeneszerzőjétől is számíthatunk.

Hirdetés

Pacának nemrég volt lehetősége hosszabban is kipróbálni a Ubisoft következő nagyágyúját, a játékost több ezer évvel korábbra visszadobó Far Cry Primal-t egy berlini sajtóesemény keretén belül. Tapasztalatai alapján a kőkorszaki lövölde piszkosul szórakoztatónak és összetettnek ígérkezik, amiben olyan apróságok is közre játszanak, mint a profi szinkron vagy éppen a háttérdallamok. 

A Ubisoft ugyanis gondosan ügyel arra is, hogy a Far Cry Primal zenei része is rendben legyen, ezért bízták meg a kétszeres BAFTA-díjas Jason Graves-t, hogy komponálja meg a játék soundtrackjét. A kiadó nem bízta a véletlenre a dolgot, hiszen Graves olyan videojátékokhoz szerzett már dallamokat, mint az Until Dawn, a The Order: 1886, a Tomb Raider, az Evolve, a Murdered: Soul Suspect és a Dead Space. Graves ritmushangszereket és természeti, állati hangokat is használó műve tökéletesen passzol a Far Cry Primal kőkori témájához, az alábbi videóban ti is belehallgathattok, hogy mennyire: 

A Far Cry Primal zenei albuma a játékkal egyidőben jelenik meg a jövő hónapban. Nektek hogy tetszik eddig? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)