Hirdetés

Far Cry Primal - tippek a túléléshez (videó)

|

A Ubisoft öt videón keresztül próbál nekünk tanácsot adni arra vonatkozóan, hogy miképpen úszhatjuk meg a Far Cry Primal kegyetlen világát viszonylag sértetlenül.

Hirdetés

Szinte már mindent tudunk a Ubisoft kőkorszaki játékáról, amit csak tudnunk kell, de a kiadó a Far Cry Primal megjelenéséhez közeledve sem ereszti el a kezünket és néhány videó képében tanfolyamot tart nekünk túlélésből. Diplomát ugyan nem adnak, de az elsajátított ismeretek jól fognak jönni a mamutok vagy akár a rettegett borz ellen. 

Bár sokat lehet tanulni Paca Berlinben szerzett tapasztalataiból a Far Cry Primal játékmenetének kapcsán, és az általa rögzített gameplay videó is segít belekóstolni a "csak mi vagyunk és a természet" stílusú mókába, azért érdemes odafigyelni a Ubisoft apró segítségeire is, amivel a túlélésünket szeretnék könnyebbé tenni. Először is, mindig minden körülmény között védd meg a kaját: 

Az sem árt, ha tisztában vagy vele, hogy mikor és hol érdemes tüzet gyújtani, hiszen a biztonság az elsődleges szempont: 

Jegyezd meg: te jobban félsz a mamuttól, mint a mamut tőled! 

Mindig jó, ha kéznél van egy nagymacska, garantáltan hatásos a mackók ellen (csak az állat ellen, a ruhafajta nem játszik): 

Egy kőtáblára felvésett ősi bölcsesség szerint ha borzod van, a világ urának mondhatod magad. A Ubisoft be is bizonyítja ezt: 

A Far Cry Primal megjelenése február 23-án várható PlayStation 4 és Xbox One platformokra, március elsején pedig PC-re, (nálunk ráadásul Far Cry: Blood Dragont is kapsz hozzá ajándékba), akkor próbálgathatjátok majd az imént elsajátított készségeket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)