Hirdetés

A Bethesda sem hagyta szó nélkül, mennyire hasonlít a Far Cry New Dawn és a Rage 2

|

Valószínűleg mindkét játék évek óta készül, és egyik csapatnak sem volt célja a másolás, de akkor is érdekes a sok hasonlóság.

Hirdetés

A RAGE hivatalos twitter csatornája már a bejelentést megelőzően, a Walmart Canada szivárogtatása után is mókásan kommunikált.

Hirdetés

A social mediások most döntöttek úgy, hogy ideje beleállni a konkurenciába. A Far Cry New Dawn tegnapi trailere után közzétették az alábbi képet, ami erősen hasonlít a Ubisoft játékának borítójára.

Ami még ennél is jobb, hogy energiát fektettek az alábbi, pókemberes mém átszínezésébe és átszerkesztésébe.

Mindkét játék egy lepusztult, de már újra éledező világban játszódik, és erősen használják bennük a magenta színt, így pedig nyilván a közönség is könnyen párhuzamot tudott vonni. Tök mindegy, hogy hasonlítanak-e vagy sem, legyen mindkettő jó, és boldogok leszünk.

A Far Cry New Dawn február 15-én, a Rage 2 május 14-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)