Hirdetés

Egy rajongó CryEngine 5-ben alkotja újra az eredeti Far Cry-t

|

15 évvel később visszatérhetünk a dzsungelbe, ami szebb mint valaha.

Hirdetés

Elég sok víz lefolyt már a Dunán a Far Cry 2004-es megjelenése óta, és bizony a CryEngine is rengeteget fejlődött, így nem csoda, hogy valakinek eszébe jutott portolni a klasszikus játékot az új motorra. A munka pedig szépen halad.

Hirdetés

2Key [D.Ray] alkotása még bőven fejlesztés alatt áll, de az alábbi videón már egyértelműen látszanak a különbségek. A víz például elképesztően néz ki a CryEngine 5-ben, ahogy a fény-árnyék hatások is nagyon rendben vannak.

Azt sajnos nem tudjuk, hogy elérhető lesz-e mindenki számára a projekt, vagy hogy egyáltalán elkészül-e a többi pálya, de ha lesz belőle játszható változat, akkor mindenképp rámegyünk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)