Hirdetés

Far Cry: The Wild Expedition - megjelenési dátum, ár

|

A Ubisoft beárazta a Far Cry Wild Expeditions nevű csomagját és kiadott egy boxartot is.

Hirdetés

Tegnap a Ubisoft bejelentette, hogy hamarosan kapunk egy pofás kis csomagot, ami az összes eddig Far Cry epizódot tartalmazza. Mert megérdemeljük.

A Far Cry: The Wild Expedition a sorozat 10 éves születésnapjára készül és most végre mi, európaiak jártunk jobban, ugyanis az amerikai változatban nincs benne a Far Cry 1. A számunkra összeállított pakk tartalmazza a Far Cry Classic, a Far Cry 2, a Far Cry 3 és a Far Cry 3: Blood Dragon játékokat.

A Far Cry: The Wild Expedition megjelenése február 14-én várható az Egyesült Királyságban és összesen 29,99 fontba került majd. A magyar megjelenésről egyelőre nincsen hír, de amint megtudunk valamit, ti lesztek az elsők, akiknek szólunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)