Hirdetés

Farming Simulator 15 - a boldogság kicsiny szigetére repít el a launch trailer

|

A hét közepi rohanásban most mindenki álljon meg egy pillanatra mező(és erdő-)gazdasági gépeket nézni.

Hirdetés

A játékvilág egyfajta mostohagyermeke a Farming Simulator sorozat, a magukat komolynak tartó gamerek szeretnek gúnyos megjegyzéseket tenni a játékokra a választott témájuk miatt. De a kitartó közönségnek hála, akik valóságos sikersztorit csináltak a gazdálkodást feldolgozó szimulátorból, eljött a mai nap, amikor végre egy boldog trailert oszthatunk meg veletek.

Legelésző bárányok, lengedező búzakalász, virágos erdei tisztás, békés tengerparti városka világítótoronnyal. A nyugodt vidéki élet minden eleme megtalálható a Farming Simulator 15 megjelenésének napját megelőző launch trailerben. Meg persze több tonnás munkagépek, mert hát azért mégis csak a Farming Simulatorról beszélünk.

De ezt is olyan kiválóan sikerült tálalni (a zene telitalálat, és a vágás is hibátlan), hogy legszívesebben most azonnal gumicsizmát húznék, és meg sem állnék, míg magam mögött nem tudhatom ezt az őrült betondzsungelt. Persze ha mégis itthon maradnék, október 30-án még csak PC-n pótolhatnám ezt az élményt, a konzolos változat jövőre érkezik.

Nektek bejön a Farming Simulator? Melyik a kedvenc nem-erőszakos játékotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)