Hirdetés

Farming Simulator 17 - az új DLC elhozza a világ legnagyobb traktorját

|

Ha még mindig aktívan gazdálkodtok a Focus Home Interactive legutóbbi farmszimulátorában, akkor mindenképp lessetek rá az új csomagra, hiszen nem mindennapi plusz tartalommal bővíti a játékot a Giants Software.

Hirdetés

A Farming Simulator 17 hozta a kötelezőt a virtuális gazdálkodás terén, ha még nem tettétek volna, mindenképpen olvassátok el RG tesztjét

Hirdetés

Ha pedig már kívülről fújjátok a szimulátor összes fortélyát, és új élményekre vártok, talán a Big Bud Pack nevezetű vadonatúj DLC lehet a megoldás. Ebben helyet kapott a világ legnagyobb traktorja, a Big Bud 747, valamint annak "kistestvére", a Big Bud 450 is. Ezenkívül 12 óriási mezőgazdasági gép - köztük kultivátorok, kocsik, szórógépek és ekék - állnak rendelkezésre, amelyek "lehetővé teszik a játékosoknak, hogy hihetetlen sebességgel és hatékonysággal dolgozhassanak a mezőkön." A Big Bud Pack 15 eurót (körülbelül 4700 forintot) kóstál és bár trailer nincs hozzá, azért féltucat képet tudunk mutatni róla. 

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)