Hirdetés

Farming Simulator 17 - a farmer csajoké a mező

|

A közelgő Farming Simulator 17-ben fiúk és lányok már együtt gyürkőzhetnek meg a farm körüli teendőkkel, ugyanis a korábbi részektől eltérően az új verzióban már női karakterrel is játszhatunk majd.

Hirdetés

A legtöbb játékban általában férfi karakterrel vagyunk kénytelenek játszani, amivel nincs is gond, mert a túlsúlyos gépfegyverek cipelése és szörnyek bélrendszerének átrendezése mégis csak jobban illik egy férfi karakterhez. Annak ellenére, hogy tudnak a csajok is legalább ennyire kemények lenni. A Giants Software pedig rájött erre, hála a szenvedélyes Farming Simulator közösségének.

A mezőgazdasági sorozat eddigi részeiben kizárólag férfi karakterrel tudtunk játszani, azonban az E3-on bejelentett új részben már női karakterrel is belefoghatunk a gazdálkodásba. Lássuk be, ez egy teljesen életszerű változtatás, hisz a farmokon legalább annyira vannak nők is, mint férfiak. 

A Giant Software sok visszajelzést kapott játékosaitól, miszerint szeretnék, ha bekerülnének női karakterek is a játékba, amibe a fejlesztők készséggel bele is egyeztek mondván, hogy ez a lépés tényleg sokkal valóságosabbá teszi a játékot.

Így az októberben megjelenő Farming Simulator 17 elején megválaszthatjuk a karakterünk nemét, és megszabhatjuk a ruháját. Legalábbis virtuálisan. Külön figyelmesség a Giant Software részéről, hogy a farmunkra felbérelhető munkások nemét is megválaszthatjuk majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)