Hirdetés

Farming Simulator 19 - az új gameplay az állattartást mutatja be

|

Többek között lóra pattanva is be lehet majd járni a birtokot.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat korábban azt ígérte, hogy a Farming Simulator 19 lesz a sorozat legtartalmasabb része.

Hirdetés

A legújabb gameplay trailer pedig alátámasztani látszik ezt az állítást, ugyanis a farmunkon rengeteg háziállatot tarthatunk: többek között teheneket, disznókat, birkákat és csirkéket tenyészthetünk, valamint új elemként megjelennek a lovak is (amelyeket nem csak megülhetünk, de el is adhatjuk őket). Természetesen gondoskodnunk kell a szükségleteikről, cserébe viszont más-más módokon lendítik előrébb a gazdaságunkat. Csakis rajtunk múlik, hogyan reagálunk a piac változásaira, vagyis inkább a prémium termékekre összpontosítunk vagy szélesebb körű stratégiát folytatunk. 

A Farming Simulator 19 megjelenése november 20-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Titeket elkapott a játék hangulata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)