Hirdetés

Ingyenes a Farming Simulator 19, legyen mindenki gazda!

|

Az év eddigi egyik legjobb ajándékát adja az Epic Games Store.

Hirdetés

Most, amikor mindenből szimulátor készül, különösen értékesek azok, amiknek van értelme, élvezeti értéke. A Farming Simulator 19 például épp ilyen, és évente milliók térnek vissza a sorozat épp legfrissebb részéhez, hogy vessenek, arassanak, traktort vezessenek, majd a nap végén gyönyörködjenek földjeikben.

Hirdetés

Ha még nem tudod, milyen élmény ez, feltétlenül add hozzá Epic Games Store-os könyvtáradhoz a Farming Simulator 19-et, mely mától jövő csütörtökig ingyen beszerezhető. Annyit érdemes tudni, hogy az epices változat csak windowson fut, MacOS-en nem, ami fura, mert játékból készült port, és az Epic boltjában is számos játék elérhető az Apple gépeire.

Február 6-ától három társasjáték lesz ingyenes: a Carcassonne, a Ticket to Ride és a Pandemic.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)