Hirdetés

Farming Simulator 19 megjelenés és gépigény - ősz végén újra irány a szántóföld

|

A hivatalos megjelenési dátum mellé egy egyelőre nem megerősített, de elég hihetőnek tűnő minimum gépigényt is tudunk mutatni.

Hirdetés

Farming Simulator Twitter-oldalán jelentették be a fejlesztők, hogy egészen pontosan mikor vehetjük legközelebb célba a szántómezőket. 

Hirdetés

Az ígéretek szerint az eddigi legteljesebb mezőgazdasági szimulációt kínáló Farming Simulator 19-re mindhárom célplatform tulajdonosainak november 20-ig kell várniuk, ugyanis ezen a napon jelenik meg a játék PC-re, illetve PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. A Farming Simulator 19 hivatalos fórumán felbukkant egy minimum gépigény is, és bár egyelőre az alkotók nem erősítették meg ezt, azért elég valószínűnek tűnik, hogy tényleg ezekkel a nem túl szigorú követelményekkel kell szembenézniük a potenciális mezőgazdasági vállalkozóknak: 

Farming Simulator 19 minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 7, 8, 10 64-bit
Processzor: 2.5Ghz Intel vagy AMD quad-core 
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: Nvidia Geforce GTX 560 (2GB) vagy AMD Radeon HD 7770 (2GB)
Szabad hely: 20 GB

Remélhetőleg a fenti gépigényt hamarosan hivatalosan is megerősítik, illetve az ajánlott specifikációt is megmutatják nekünk. Ti várjátok már a Farming Simulator 19-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)