Hirdetés

Farming Simulator 19 - dögös trailer vezeti fel a Platinum kiegészítőt

|

Napok múlva megérkeznek a Farming Simulator 19 új tartalmai, amelyekkel úgy gazdálkodhatunk majd, mint még soha.

Hirdetés

A Farming Simulator 19-cel minden eddiginél jobb élmény volt virtuálisan állatot tartani és földet művelni, de a Focus Home Interactive és a Giants Software nem érték be ennyivel, és egy kiegészítő segítségével még teljesebbé akarják varázsolni a virtuális farmerek életét. 

Hirdetés

A Platinum névre keresztelt kiegészítő október 22-én jelenik meg PC-re, Macre, PlayStation 4-re és Xbox One-ra azok számára, akiknek már megvan az alapjáték, akiknek viszont még nincs, azok a mindent magába foglaló Farming Simulator 19 Platinum Editiont szerezhetik majd be. A hangulatos zenével feldobott trailer alapján az upgrade középpontjában egy német gyártó, a Claas áll, így többek között új kombájnokra, bálázókra és traktorokra is számíthatnak a felhasználók. Az előzetes ízelítőt ad abból, hogy mi minden jön: 

Ti játszottatok már a Farming Simulator 19-cel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)