Hirdetés

Érkezett pár kép a Halálos iramban játékból

|

A májusban megjelenő Fast & Furious Crossroadsban fegyverrel szerelt tuningautók és vad munkagépek is lesznek.

Hirdetés

A világ okkal feledkezett meg róla, de készült pár éve egy Fast & Furious játék, a Showdown. Ez olyan gyötrelmesen rossz lett, hogy még az autók irányítását sem voltak hajlandóak normálisan megcsinálni, egyszerűen semmit nem lehetett szeretni benne. Szerencsére a Crossroadst nem a Firebrand Games csinálja (ami azóta kipréselt még magából egy hasonlóan rossz Hot Wheels adaptációt), hanem egy tapasztalt és bizonyított csapat, a Project Cars és Need for Speed: Shift játékokért felelős Slightly Mad Studios.

Hirdetés

Májusban, valamikor a következő Halálos iramban film mozikba kerülése környékén jelenik majd meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a Crossroads, amiben láthatjuk Vin Dieselt, Michelle Rodriguezt, Tyrese Gibsont, meg pár új csapattagot. Új sztorit fog elmesélni, illetve a kampány mellett többjátékos módra is számíthatunk. Valószínűleg nem fogja sárba döngölni a Need for Speedet, de egynek jó lehet. A most érkezett képek megmutatnak pár verdát és akciójelenetet, nem mind nagyon szép, de mondjátok el inkább ti, hogy mit gondoltok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)