Hirdetés

Warhammer: Endtimes - Vermintide - nem lesznek mikrotranzakciók

|

Elég megosztó téma mostanság a mikrotranzakciók kérdése, de a Vermintide fejlesztői szerint a játék rajongóinak nincs miért aggódnia.

Hirdetés

Tegnap megjelent PC-re a Warhammer: Endtimes - Vermintide és azok szerint akik játszották, meglepően jó móka, szóval bizonyára lenne igény a jövőben további tartalomra is. A játék fejlesztője szerint bőven terveznek újabb kontentet, viszont a játékosoknak manapság rengeteg kellemetlen percet okozó mikrotranzakciók nem fognak előkerülni.

A stúdió tagjai a Steam fórumokon beszéltek a távlati terveikről: "Rengeteg cuccot fogunk még hozzáadni a játékhoz az elkövetkező években. Van egy nagyon jól sikerült játék a kezünkben és egy olyan univerzum, amiben végtelen lehetőség rejlik. Felváltva fogunk fizetős és ingyenes DLC-ket kiadni és ügyelni fogunk rá, hogy ezek ne osszák meg a játékosbázist."

Mivel még mindig 2015 van, nyilván felmerült a rajongókban a játékon belüli vásárlások lehetősége is, de a játékosok kérdését szerencsére egy nagyon rövid és lényegretörő válasszal elintézte. Reméljük, hogy ez így is lesz, mert ha egy kicsit visszagondolunk, a Payday 2 fejlesztői pontosan ugyanezt ígérték, aztán láttuk, hogy mi lett belőle.

Ti mit gondoltok? Nektek eddig hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)