Hirdetés

Faze - Játék a lézersugárral

|

A mai játéközön.hu ajánlóban a logikai játékoké a főszerep.

Hirdetés


A Faze ugyan külsőre nagyon egyszerű és igénytelen flash játéknak tűnhet, de a megvalósítása annál ötletesebb. Adott egy, kettő vagy több színes csík, vagy lézersugár ha úgy tetszik, és ezeket kell a nyilak által megadott helyre vezetni, természetesen a megfelelő színben. A sugarak eltereléséhez kis fehér ikonnal jelzett tükröket, illetve színváltoztató prizmákat használhatunk. A játék a közepe felé válik a legnehezebbé, kellemes kihívást és hajtépkedést nyújthat annak aki kipróbálja.



A Warbears missziók harmadik felvonása talán a legnehezebb az eddigiek közül, köszönhetően annak, hogy a logikainál nagyobb hangsúlyt kaptak az ügyességi elemek. A játékmenet továbbra is point 'n click (ez például a rakéta irányításánál elég nagy hátránynak bizonyult), illetve a humor is maradt a régi. Ha valaki végigviszi az fogadja gratulációmat, nekem még nem sikerült!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)