Hirdetés

F.E.A.R. 2: Project Origin - Armored Front DLC bejelentve

|

A F.E.A.R. 2: Project Origin rajongótábora hamarosan újabb letölthető tartalmak érkeztét ünnepelheti.

Hirdetés

F.E.A.R. 2: Project Origin gyakorlatilag az alapjáték (F.E.A.R.) történetét viszi tovább úgy, mintha a két kiegészítő (F.E.A.R.: Extraction Point, F.E.A.R.: Perseus Mandate) sosem létezett volna.



A megalázott, meggyalázott, kihasznált Alma bosszúja mindent elsöprő erővel csap le a városra, s kérdéses, hogy sikerül-e ámokfutásának véget vetni. Egyebek mellett erre a kérdésre kaphat választ, akik végigizgulja a F.E.A.R. 2: Project Origin kampányát. Persze megszokhattuk már, hogy inkább az új felvetések száma gyarapszik, mint a megnyugtatóan lezárt kérdéseké. Bármilyen szórakoztató is legyen viszont a magányos farkasok számára elengedhetetlen történet, előbb-utóbb elérkezik az idő, amikor a többszereplős játékmódokhoz fordul a felhasználó, ellenkező esetben újabb porfogó díszelegne szobája polcán.



Az érdeklődés fenntartására és az unalom szárnyainak féken tartására ötölték ki a Warner és a Monolith döntéshozói, hogy rendszeresen kibocsátott DLC-k révén gondoskodnak a nagyérdemű szórakoztatásáról és a F.E.A.R.2: Project Origin élettartamának meghosszabbításáról. Az első ilyen csomag, a Toy Soldiers Map Pack annak rendje, s módja szerint bemutatkozott mindhárom támogatott platformon (Xbox 360, PlayStation 3, PC). A játszótéri fogócskát nem tudta mindenki megemészteni, a rajongók egy része komolyabb térképekre, és kötetlenebb pusztításra vágyott. Pont az ő igényeikre szabottan érkezik majd május 21-én az Armored Front Map Pack névre keresztelt DLC, ami két új - kifejezetten a lépegető használatára kihegyezett - térképet (Conductor, Decoy) tartalmaz. Utóbbi egy átalakított gyakorlópálya, ahol a legváratlanabb helyekről előbukkanó bábok zavarják össze a játékost, és terelik el figyelmét.



A kapcsolódó trailer egyelőre csak a konzolos verziókat említi, de ez nem jelent semmit, még korai lenne árvízzel fenyegetni az egereket. Minősége hagy némi kívánnivalót maga után, ezért amint kiadják a HD változatot, felkerül a tv.gamestar.hu oldalra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)