Hirdetés

F.E.A.R. 2: Project Origin - Demó csütörtökön

|

A héten csütörtökön érkezik a F.E.A.R 2: Project Origin demója, addig is, nézzétek meg a legutolsó trailert!

Hirdetés

A nagy sikerű F.E.A.R. második részének megjelenését igen nagy várakozás előzi meg. A rengeteg teaser után a héten végre mi is kipróbálhatjuk majd, vajon sikerült-e a fejlesztőknek az első részhez méltó folytatást készíteniük. A grafikával nem lesz gond, az már biztos, és a gépigény sem annyira veszélyes. A rajongók azonban nem elsősorban a grafikára pörögnek - bár egy FPS játéknál azért fontos - hanem a játékélményre. Ezen belül pedig a F.E.A.R. esetében a parafaktorra. Mindenki emlékszik még az első rész iszonyatosan jó részeire, amikor az egeret is eldobtuk, és letört a szék háttámlája. Nagyon reméljük, hogy sikerül ezt a fajta feszültséget a második részben is prezentálni, mert amúgy csak egy szép lövöldét kapunk, ami azért csalódás lenne. Minden kiderül majd csütörtökön, amikor is érkezik majd a demó, PSN-re, Xbox Live-ra, és PC-re egyszerre. A PC verziót természetesen a lehető leggyorsabban átrántjuk lokálba. Addig is tekintsétek meg a legújabb két videót, amit szintén lokálban, a tv.gamestar.hu oldalon találtok.

 

feartv2.jpg
 
feartv1.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)