Hirdetés

F.E.A.R. 2: Project Origin - Javítás érkezett játékkatonákkal

|

Befutott a F.E.A.R. 2: Project Origin legújabb PC-s javítása, ami már magában foglalja a korábban beharangozott Toy Soldiers pályacsomagot is.

Hirdetés

Talán mondanom sem kell, hogy a Warner Interactive és a Monolith ingyen és bérmentve bocsátja a játékosok rendelkezésére az április hónapra ígért, Toy Soldiers Map Pack névre keresztelt csomagocskát. Bárhogy sasolom a naptáram, csak azt tudom leolvasni róla, hogy még mindig áprilist írunk, ami azt jelenti, hogy képesek voltak tartani a megjelenési dátumot. Cuppanós puszi érte!



Alma legújabb eljövetele idehaza is meglehetősen sikeresnek bizonyult, így meglepődnék, ha nem fogadnátok kitörő örömmel - na jó, elég, ha csak egyetértően bólogattok - a három térképet (kórházi műtő, homokozó, flipperasztal) magában foglaló 1.03-as verziószámú javítást.



Nem is szaporítom tovább a szót, felesleges időrablás helyett inkább felkínálok néhány linket, ahonnan megpróbálhatjátok lecibálni a F.E.A.R. 2: Project Origin kb. 335 MB-os frissítését.

Worthplaying, Gamershell

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)