Hirdetés

F.E.A.R. 2: Reborn - Elérhető a konzolos demó

|

Már kipróbálható a F.E.A.R. 2: Project Origin singleplayer DLC-jének konzolos demója.

Hirdetés

Az év elején megjelent F.E.A.R. 2: Project Origin eleddig két ingyenes DLC-vel gazdagodott. Mind a Toy Soldiers, mind az Armored Front a többszereplős játékmódok híveinek szerzett örömet. Szükség is volt rá, hiszen még ezzel a két kiegészítéssel együtt sem sikerült megközelíteni az ingyenesen a játékosok rendelkezésére bocsátott F.E.A.R. Combat élményét.



A F.E.A.R. 2: Project Origin szingli kampánya viszont lényegesen jobban sikerült. Ha nem is tökéletesen, de sikerült valamelyest feloldani a klausztrofóbiát kiváltó folyósókba zárt kísérleti patkány-szindrómát. Némileg nyitottabbak a pályák, s véleményem szerint a monotonitást sikerült az első részben látottaknál változatosabb helyszínekkel megtörni.
Pont ezért jön jól a Reborn címmel beharangozott harmadik DLC, ami immáron egy, az alapjáték eseményeivel párhuzamosan futó, négy pályából álló szingli kampányt tud felmutatni. Ezúttal egy replica katona bőrebe bújunk. Érdekes módon a Foxtrot 813 kódnevű klón ugyanúgy emberfeletti reflexekkel rendelkezik, mint az eddigi hősök. Tehát nem kell búcsút intenünk a Slow-Mo látványos és hatásos segítségének.



A DLC része még az új Slow-Mo Deathmatch névre keresztelt játékmód is, amiben egy powerup felvétele után mindenki más lelassul körülöttünk. Értelemszerűen ilyen esetben mi válunk elsődleges célponttá minden játékos szemében.
A PSN és XBL hálózatairól cibálható már a szeptember 3-án megjelenő Reborn demója, ám ez az időpont csak a konzolos változatokra vonatkozik. PC-re később érkezik, de konkrét időpont hiányában nem tudni még, hogy mikor.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)