Hirdetés

F.E.A.R. 2: Reborn - Vicces videoklip

|

A Monolith srácai videoklipet forgattak a Reborn DLC-t népszerűsítendő.

Hirdetés

A Monolith stúdiójában hasonlóan pihent agyú emberkék dolgoznak, mint a Christian Bale paródiával előrukkoló Gearbox gárdájánál.



A F.E.A.R. 2: Project Origin harmadik DLC-je a napokban vált elérhetővé mindhárom támogatott platformra. A Reborn a korábbi tartalmi frissítésekkel ellentétben már fizetős móka, vagyis az új slow-mo multiplayer játékmódért, valamint a kb. kétórásra saccolt singleplayer kampányért 10 dollárt kell előbányásznunk pénztárcánk mélyéről. Arról sajnos nincs értesülésem, hogy az idehaza forgalmazott magyar feliratos verzióval egyáltalán kompatibilis-e a kiegészítés.
Előfordulhat, hogy néhányan ezért keserű szájízzel tekintik meg a F.E.A.R. 2: Project Origin mögött álló csapat videoklipjét, pedig a Replica Gone Rogue című dal nem is sikerült rosszul.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)