Hirdetés

F.E.A.R. telepítési segédlet Windows 7 rendszerhez!

|

A februári GameStar DVD mellékletén található F.E.A.R. telepítése trükkös lehet Windows Vista/7 alatt.

Hirdetés

Sajnos egyre több játéknál megesik, hogy az újabb generációs operációs rendszereken nem adják meg magukat egyszerűen.

Ebből az okból kifolyólag a Windows Vista/7 felhasználók telepítés közben UAC(User Account Control) beállításuktól függően egy szép hibaüzenettel találhatják magukat szembe.

 

Szerencsére a hiba egy egyszerű fájl átmásolási procedúrával orvosolható.

FIGYELEM! A "Futtatás rendszergazdaként" (Run as administrator) opció nem minden esetben működik, ha ilyen hiba áll fenn!

Megoldás:

Első lépésben a megjelenő hibaüzenetre feleljünk az "Ignore" gomb megnyomásával. Miután ez megtörtént, navigáljunk a DVD gyökérkönyvtárába, ahol a program files / SIERRA / FEAR / FEAR.Arch00 fájllal lesz egy apró feladatunk. Ezt a 3,58Gbyte-os állományt át kell másolnunk a telepítés elején kiválasztott könyvtárba, mely alapesetben a C:/ Program Files / SIERRA / FEAR . Átmásolás előtt a rendszer meg fogja kérdezni, hogy felül szeretnénk-e írni a fájt; erre egy jól irányzott igennel kell válaszolnunk. A néhány rövid percig tartó másolási folyamat után bátran elindíthatjuk az asztalon található ikonnal a játékot!

Reméljük ezzel a segédlettel minden Windows Vista/7 felhasználó a lehető leghamarabb hozzá tud látni a játékhoz!

Amennyiben kérdésetek van, használjátok a komment szekciót, vagy a dvd@gamestar.hu e-mail címet!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)