Hirdetés

Fear the Wolves - ismét Csernobilban küzdhetünk a túlélésért

|

A S.T.A.L.K.E.R. fejlesztőiből megalakult Vostok Games új játékában nem csak más játékosokkal, de anomáliákkal is meg kell küzdenünk.

Hirdetés

Mikor bezárt az azóta újra aktív GSC Game World, sok fejlesztő új csapatot alapított, és megalkotta a Survariumot, a Vostok Games máig egyetlen alkotását.

Hirdetés

Ma viszont bejelentették a Fear the Wolvest, mely egy 100-fős battle royale játék lesz, aminek helyszíne a sugárzó Csernobil. Egyedül vagy csapatokban is nekivághatunk a barátságtalan tájnak, ahol figyelnünk kell arra is, hogy az anomáliák, a változó időjárás és napszakok és a mutánsok ne károsítsák karakterünk egészségét. 

A battle royale mellett egyébként egy másik játékmódot is ígérnek, ami csavar egyet a műfajon. 

A játék korai hozzáféréssel indul PC-n, de a tervek szerint még idén megjelenik konzolokra is. Reméljük, hamarabb befejezik, mint a Survariumot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)