Hirdetés

Fear the Wolves - csak később jelenik meg korai hozzáféréssel

|

Cserébe viszont tovább tart a zárt béta.

Hirdetés

Eredetileg ma kellett volna megjelennie a Focus Home Interactive és a Vostok Games kicsit S.T.A.L.K.E.R.-szerű battle royale játékának, a Fear the Wolves-nak, azonban a fejlesztők hallgattak a bölcs szóra. 

Hirdetés

A hivatalos álláspont szerint az akár száz játékost is egymásnak eresztő, csernobili lövölde korai hozzáférése a kiadó és a fejlesztőcsapat közös döntésének értelmében tolódik, mivel odafigyeltek a zárt bétában résztvevő játékosok visszajelzéseire, elvárásaira és nem szeretnék, ha a pozitív élményeknek gátat szabnának a technikai hiányosságok. 

A Fear the Wolves Early Access változata a jelenlegi tervek szerint valamikor a nyár hátralévő részében rajtolhat el, cserébe viszont a stúdió kiterjesztette a zárt béta időszakát egészen addig, amíg a projekt készen nem áll a korai hozzáférésre. 

A játék teljes kiadására 2019-ben számíthatunk PC-re és konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)