Hirdetés

Fear the Wolves - megvan, mikortól él majd a korai hozzáférés

|

Hamarosan kipróbálható lesz a kicsit S.T.A.L.K.E.R.-szerű battle royale játék.

Hirdetés

Két napja árulta el a Focus Home Interactive és a Vostok Games a Fear the Wolves gépigényét, és mivel azt ígérték, hogy még júliusban kipróbálhatóvá válik az új battle royale játék, ezért várható volt, hogy villámgyorsan jelentkeznek a megjelenés részleteivel. Így is lett. 

Hirdetés

Kiderült, hogy a Fear the Wolves Early Access változata július 18-án jelenik meg a Steamen, a Vostok pedig folyamatos tartalmi frissítésekkel pakol bele új térképet, módot, funkciókat, fegyvereket, tárgyakat, mutánsokat és időjárást. A teljes PC-s változatra és a konzolos kiadásokra csak 2019-ben számíthatunk. 

A S.T.A.L.K.E.R. által inspirált battle royale játékban a sugárzó Csernobilban ugorhat egymásnak 100 játékos, de rajtuk kívül is akad elég fenyegetés az anomáliák, szörnyek és veszett állatok képében. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)