Hirdetés

Fear the Wolves - ilyen hatással lesz az időjárás a játékmenetre

|

Sok mindent befolyásol majd, ha erős szél van, vagy esetleg szakad az eső.

Hirdetés

Július közepén számoltunk be róla, hogy a Focus Home Interactive és a Vostok Games S.T.A.L.K.E.R.-re emlékeztető battle royale játéka, a Fear the Wolves az eredetileg tervezett dátumhoz képest csak később jelenik meg Early Access verzióban, cserébe viszont a készítők kitolták a zárt béta időszakát, így sokan kipróbálhatták az anomáliákkal és vadállatokkal nehezített túlélősdit. 

Hirdetés

A fejlesztők most a játék hivatalos Twitterjén osztottak meg egy érdekes videót, amelyben azt mutatják be, hogy bizonyos időjárási elemek milyen hatással lesznek a játékmenetre és természetesen a játékosokra. Az eső például ront a járművek kezelhetőségén, csökkenti a látóhatárt és láthatóvá teszi a lépéseket, míg a szél csökkenti a mozgási sebességet, negatív hatással van a távolsági lövésekre és eltérítheti a ledobandó ládák pályáját is. 

A Fear the Wolves Early Access változatának megjelenését a nyár végére tervezik, majd a teljes kiadásra 2019-ben számíthatunk PC-re és konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)