Hirdetés

Fear the Wolves - a látványra nem lesz panasz

|

Érkezett néhány új kép, amelyeken megnézhetjük, milyen a battle royale Csernobilban.

Hirdetés

A Survariumot fejlesztő Vostok Games új projektbe kezdett, és a manapság nagy népszerűségnek örvendő battle royale témához nyúltak a srácok. Nemrég pedig kaptunk is pár látványos screenshotot a készülő játékból.

Hirdetés

Alapvetően battle royale játék lesz a Fear the Wolves, amelyben 100 játékos fog összecsapni egymással Csernobil területén, azonban nem csak a többiek jelentenek majd veszélyt ránk, ugyanis elég sok mindenre oda kell majd figyelnünk, ha életben szeretnénk maradni.

Most érkezett öt kép a játékból, amelyek alapján úgy tűnik, hogy elég látványos helyszíneket járhatunk majd be.

A fejlesztők azt ígérték, hogy az E3-on még több részletet megosztanak a játékról, úgyhogy kíváncsian várjuk az új információkat. Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)