Hirdetés

Fear the Wolves - már lehet jelentkezni a bétára

|

A csernobili battle royale fejlesztése egész jól áll, hamarosan megindul a bétatesztelés.

Hirdetés

A Vostok Games S.T.A.L.K.E.R. által inspirált battle royale játékában nemcsak a többi játékos, hanem az anomáliák, szörnyek és veszett állatok ellen is kell harcolunk, hogy kijussunk az őrületből.

Hirdetés

A Fear the Wolvest először idén februárban mutatták be, és az E3-on már láthattuk, hogy fog kinézni mozgás közben a lövölde. A játék fejlesztése új szakaszba lépett - nyárra tervezik a Steam Early Access indulást, és már a bétára is lehet jelentkezni. Persze nem garantált, hogy bárki bekerül a zárt tesztidőszakba, de egy próbát mindenképp megér a stílus rajongói számára. Jelentkezni a játék hivatalos honlapján, vagyis erre a linkre kattintva tudtok.

A Vostok még nem osztott meg bővebb infót, hogy is állnak pontosan a Fear of Wolves munkálatai, de azt elmondták, hogy a játék már olyan állapotban van, hogy a játékosok visszajelzései értékes információt jelenthetnek.

Ti várjátok már a S.T.A.L.K.E.R.-féle battle royale-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)