Hirdetés

Megjelent a Fear the Wolves, most még ingyenes

|

A Vostok Games battle royale játékának teljes változata mától korlátozott ideig ingyen játszható.

Hirdetés

Aki csak olyan battle royale játékkal hajlandó játszani, amiért fizetni kell, már augusztustól nyüstölheti a S.T.A.L.K.E.R. fejlesztőinek új játékát, de csak mostanra került bele annyi tartalom, hogy teljesnek lehessen nevezni.

Hirdetés

Az 1.0-s változattal bekerültek a rejtélyes Artifactok, amik komoly képességeket adnak, valamint új ellenfelek is. A játék február 12-éig ingyen játszható, akinek tetszik és szeretné megtartani, 50%-os kedvezménnyel, 9,99 euróért adhatja hozzá tartósan a könyvtárához.

Az értékelései sajnos nem túl jók, és a SteamCharts alapján a szerverek sincsenek dugig, de ha már ingyenes, egy próbát megér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)